studentjavisst

Alla inlägg den 5 mars 2012

Av Anna Serrander - 5 mars 2012 21:10

så ni får en snabbversion av dagen som varit jättebra... för min del. Älskar min VFU-plats och min handledare, hon är grym helt enkelt. Fick vara med och bedöma NP i svenska och hon tyckte att det var självklart att även min röst skulle gälla (även om den självklart inte vägde lika tungt som de andras) men ändå,  bara grejen. Och det var väldigt skönt att se att de bedömningar jag gjorde stämde överrens med resten av gruppens, sånär som  på något + eller -. Bra det! Då kanske de där sabla kurserna i textanalys och elevtextbedömning lärde mig något ändå...som ni säkert minns klagade jag ganska mycket på dom! 


Hem och pluggade en stund och sen hämtade Stina upp mig och jag följde med hem till Idan innan ZUMBA. Och japp, det var precis lika kul som jag kom ihåg det...så nu kör vi järnet ett tag så konditionen kommer tillbaka. För koreografierna satt fortfarande,men jag var ju som en urlakad sill efteråt. Haha!


Ligger nu nedbäddad och ska se ett par avsnitt av True blood, skulle tro att F kommer hitta en snarkande gris i sängen om en stund, men det får han leva med ;) Kram på er och godnatt!


The price of peace Du är saknad.............................tänk att det ska vara så in i helvete svårt att förstå för vissa att lögner alltid avslöjas. 

Av Anna Serrander - 5 mars 2012 08:25

Snart iväg på första praktikdagen. Känns helt okej, det enda är väl att jag hade velat vara helt klar med vilka frågeställningarna ska bli. Har liksom bestämt mig om själva ämnet och bakgrunden de ska höra till, men har inte preciserat dem! Men det ska jag komma underfund med under dagen. =)


Sen ikväll är det zumba. Haha igår gjorde jag nog årets fail hittills men det hinner jag inte berätta om nu, kul var det hur som helst och det var zumbarelaterat!! Haha gud vad pinsamt det blev   

Nä ni, nu måste jag göra mig i ordning och kolla när bussen går. Inte tusan hade jag räknat med -6 grader idag inte! BLÄ för det. Ha det bra så hörs vi  Kram

Ovido - Quiz & Flashcards