studentjavisst

Alla inlägg under oktober 2012

Av Anna Serrander - 8 oktober 2012 17:45

Med posten idag kom ett tjockt kuvert innehållande diverse information. Till vår ( eller snarare vårt yrkandes) fördel bör väl tilläggas! Ja ni...jag skulle inte vilja vara i en viss persons kläder just nu.   Än är inget avgjort men detta var braaaaaa.

Blir nog ett låst inlägg på detta... imorn kanske.

Kommer nog dock att sova rätt gott i natt!! ;) Kram

Av Anna Serrander - 8 oktober 2012 08:05

festligheter! Helgen blev, trots dess mycket knackiga inedning, väldigt bra. L var rejält dämpad när han kom och F fick lägga hela tyngdpunkten på att få honom på fötter. Detta samtidigt som han försökte parera telefonsamtal och sms från * för att få nån reda i vad som hänt och vad som kommer hända nu. Resultatet blev en utlånad dator (ingen kommentar), och myskväll för F och L samt party hos fru M för mig!. Beslutet skedde spontant och jag är så glad för det för herre jesus vad kul jag hade! Men som man bäddar får man ligga så jag kan erkänna att jag var något sleten på lördagen. Men det var det värt, haha!


Och lördagen då... jo då firade vi L på efterrmiddagen och det ramlade in släkt från både min och F:s sida och överraskande men välkommet, även från L (hans mormor). Mycket trevlig människa att ha att göra med. =) L sken som en sol och var strålande glad över allt han fick! När alla gästerna åkt blev det ett besök på Maxi där L inhandlade en bilbana och ett spel för en del av födelsedagspengarna. Kvällen avrundades med spel och senare film.


Igår slappade vi hela förmiddagen men efter lunch tog jag och L en sväng till Leklådan där han köpte ett par saker till sin spionsamling. Efter det bar det iväg till moster Stina som fyllde i lördags, för lite dubbelt firande då dom passade på att gratta L och vi henne. Mys =)

Och eftersom det ÅTERIGEN skett förändringar för *** ( och då naturligtvis för L också) på boendefronten, fick L stanna en natt till innan det blev dags för "hem"färd för hans del. Så då blev det pizza och Ice Age 4 som avslutning på kvällen.


Ja det var helgen det...i morse vi 7.30 blev han upphämtad och de åkte till K**** och nu håller vi alla tummar och tår för att han trots allt knas får en bra vecka och att h*n ser till att ordna upp det för sig så att detta impulsbeslut h*n tog i början på sommaren inte går ut mer över L än det gjort hittills! *Önsketänkande*


Nåväl. Jag tror jag kommer lägga krut på kursen Svenska som andraspråk den här veckan. Lite läsning, telebildföreläsning och diskussionsfrågor står alltså på schemat. Se nu till att ni får en riktigt bra vecka vad ni än ska ta er för och så önskar vi oss en massa SOL...eller hur!?   Kramar

Av Anna Serrander - 5 oktober 2012 12:30

Nä inte bokstavligt men alltså herregud! Jag kan allvarligt talat inte sluta skratta, samtidigt så orkar jag inte ens göra det för nu är läget ÅTERIGEN förändrat och förutsättningarna helt åt helvete..igen! Hur bär människan sig åt för att på bästa sätt stula till det för sig hela tiden. Jag önskar jag kunde berätta allt för er...ni skulle inte tro era öron!!! Och det är så förbannat komiskt att h*n söker stöd och tröst hos den personen som h*n dedikerat sitt liv för att sätta dit! Ja ni hör ju hur sjukt det är. Och det är samma visa VARJE gång personen hamnar i kris (vilket är ungefär varannan vecka, minst!), Jag menar ge för guds skull upp nån gång! Påstå inte att allt är bra och att du mår toppen när det är precis tvärtom. Det skapar ju för tusan bara mer kaos än om du skulle erkänna att du har en så rörig livssituation att det går ut över alla i din närhet, stora som små personer. OMG jag blir så trött!!!

Av Anna Serrander - 4 oktober 2012 14:31

Usch vad trött jag är på folk (särskilt EN) som vänder kappan efter vinden! Jävla rövslickeri helt enkelt.   





Borde inte bry mig men det gör jag ändå för det är så uppenbart att personen fiskar efter medhåll och hjälp för egen vinnings skull, gömd bakom en förklädnad som består i omsorg om andra. BULLSHIT!


SAD

Befinner mig på lärcentrum nu för att skriva ut lite dokument, och tidigare idag skickade jag in en inlämningsuppgift. Känns bra för även om det inte var en särskilt stor grej och det inte fanns någon uppsatt deadline så skulle den ju ändå in här framöver! Så nu återstår det två sådana uppgifter till + en hemtenta i historiekursen samt en hemtenta och några obligatoriska diskussionsinlägg i svenska som andraspråk! Mmm jag fyller allt mina dagar.

Dags att fortsätta jobba! Kram


Av Anna Serrander - 3 oktober 2012 14:15

 

Jag önskar dig en alldeles underbar födelsedag min finaste, goaste bonusson

Av Anna Serrander - 2 oktober 2012 13:41

Jag är lite irriterad på mig själv pga det faktum att jag inte kan lyssna på musik när jag pluggar. Jag är av den typen som måste ha det mer eller mindre tyst omkring mig när jag läser (sådant som är viktigt alltså...typ kurslitteratur) för att verkligen ta in och framför allt förstå det jag läser. Så ibland känns det som att jag går miste om tid för att lyssna på musik då jag inte kan kombinera dessa två företeelser. Psykande alltså. Skönlitteratur eller annat som inte har med plugg att göra spelar ingen roll, det kan jag ha musik på i bakgrunden till. Men inte plugg! Ahja värre saker har hänt och det var en oviktig reflektion som jag dock var tvungen att pränta ner ;)


Imorn fyller fina L 11 år. Helt sjukt att jag funnits med sedan han var 3 år. Man kan nog verkligen säga att vi betraktar varandra som mor och son ( och för guds skull nu, få inga tankar om att jag på något sätt skulle vilja ta platsen som hans "riktiga" mamma. det var inte så jag menade!!) Den platsen är redan fylld, trots att den är förenad med mycket problematik. Men nog om det! Hoppas att han utan konflikter får komma till helgen så vi kan fira honom då! =)


Kram

Tumblr


Av Anna Serrander - 1 oktober 2012 16:11

Mamma ringde igår kväll och undrade om jag ville följa med henne och Stina in till Örebro idag. Hon skulle på ett läkarbesök på Usö men ville gå på Marieberg innan och strosa runt och äta lunch (såklart, man kan ju inte glömma ätandet!! ;) Och det ville jag och jag är jätteglad att jag följde med för vi hade jättemysigt. Sen var det väldigt skönt att läkarbesöket var positivt också =)


Så det var väl nån mening med att jag senare igår eftermiddag tog mig i kragen och läste klart kapitlet om Romarriket och såg klart på tillhörande föreläsning, för därför tänker jag inte ha dåligt samvete att jag inte ens tänker öppna böckerna idag! Ska starta tidigt imorn med nästa föreläsning istället. Så det så!!!   


Hoppas ni inte regnat bort och att ni tar hand om varandra, det gör vi så gott det går i vår släkt...sammanhållningen är magnefik! Kramar



Awkward Cupcake: Hello October

Ovido - Quiz & Flashcards