studentjavisst

Alla inlägg den 9 april 2012

Av Anna Serrander - 9 april 2012 21:41

Att det ska vara så jävla svårt att respektera tider  

Av Anna Serrander - 9 april 2012 17:28

Vill inte, orkar inte, kan inte plugga mer...eller jo kan kan jag väl men pallar inte. Så fruktansvärt tråkig dag idag alltså. Har suttit och gjort övningsquiz, bläddrat fram och tillbaka i böckerna och läst från och till. Nu är jag rejält trött på det så det förbannade quizet imorn får går som det går. Är ju omquiz redan på fredag så då finns det iaf en chans till. KUL att det "bara" är 5 sådana här underbart skojiga examinationer i kursen.   Vad hände med den hederliga hemtentan? Eller inlämningsuppgifter (har vi ju iofs ett antal så det var bra med det) men frågesport? Ärligt talat är vi 10 år eller?


Jaja...ikväll åker lilleman hem efter en hel vecka här. Imorn börjar skolan för honom och påsken känns officiellt över nu. Vi har utan tvekan haft det jättebra och det kommer bli mycket tyst när han åkt...på både ont och gott. ;)


Som ni säkert redan förtsått går veckan som kommer riktigt i pluggets tecken, men på onsdag fyller lillebror D hela 25 år! och det ska vi såklart fira ordentligt   Hur mycket jag bloggar kommer alltå vara helt beroende på hur mycket tid och orka jag har till det! Kram på er därute

Tumblr


Ovido - Quiz & Flashcards