studentjavisst

Alla inlägg under augusti 2012

Av Anna Serrander - 20 augusti 2012 20:46

Mötet gick som väntat men beslutet kommer inte förren imorgon. För det var precis vad vi behövde...en natt till utan att veta hur framtiden kommer te sig. Orkar inte, ge mig en spåkula någon!!!   


Tumblr_kstylivael1qzyrwvo1_500_large

Av Anna Serrander - 19 augusti 2012 22:31

Ångest, ångest är min arvedel, min strupes sår, mitt hjärtas skri i världen.(Pär Lagerkvist)


Denna mening kommer ur en dikt jag jag läste i svenska B på gymnasiet och just den strofen har etsat sig fast. Och nu känns den otäckt aktuell. Imorgon är en av dessa dagar som har betydelse. Vi har haft några sådana dagar under våra nästan 7 år tillsammans...och imorgon är det alltså dags för ännu en. Tänk på oss kl 15 och be för att rätt folk fattar rätt beslut. Kram

Av Anna Serrander - 18 augusti 2012 11:16

Det blev inte tomt och tyst hemma särskilt länge! L kom iigår eftermiddag och ska stanna till måndag(tror vi, kanske eventuellt osv...)

Idag blir det en pyssel och dol-dag. Jag ska sätta ihop en mindre bokhylla och rensa bland papper och böcker = mycket välbehövligt! Sen ska vi äta hos svärmor vid 16 och så avslutas lördagen med lite härlig tvättstugetid ;) Så kan det vara. Ha en bra dag alla trots det trista vädret!   

Av Anna Serrander - 16 augusti 2012 09:03

Tänk att någon så "liten" (ungen har snart växt om mig!;) kan ta så stor plats. Varje gång L åker så blir lägenheten ekande tom. Man tror att man nån gång ska vänja sig vid det, men det gör man aldrig.


Jobbade i måndags och igår och båda dagarna gick väldigt fort. Nu har nästn alla ordinarie kommit tillbaka från semestern och arbetet går då in i ett annat flyt. Idag är jag ledig och imorn gör jag sista passet vad jag vet på ett tag. Snart börjar skolan igen och som det ser ut nu så blir det nog inget jobb på schema utan plugg och timvik som vanligt. Det blir nog bra det med  

Vi har varit Bobo-vakter (svärmors lilla hund) varje dag denna vecka och han har energi till tusen trots sina 13 år! funderar starkt på att dra med mig hund och gubbe för en långpromenad någonstans idag. Bara strosa runt och njuta av der fina vädret =)


Förövrigt stör jag mig GROVT på avloppen i badrummet. Pratade ned lite grannar igår och det visade sig att det är många i huset som har problem med översvämningar på golvet efter avslutad dusch. Och nu stackar vi inte timslåna duschar utan snabba 2minutare!! Vi har varit tvungna att ta hit folk från hyresbolaget två gångar med bara några veckors mellanrum och lik förbannat är det kört nu igen. Vi har försökt att "felsöka" själva och kommit fram till att det är nåt kombinerat fel med golvbrunnen i duschen och avloppet till handfatet. Och det kan vi inte göra ett smack åt. Kl 10 ska de jädrar få höra att det får komma och fixa problemet ORDENTLIGT!!!! Vi är ju fler med samma problem då är det nåt galet!!!   Morr...


Nu har jag avreagerat mig klart! Kram på er alla. =)


Always Loving Life

Av Anna Serrander - 9 augusti 2012 22:05

Idag har jag haft mysdag med mamma i Kristinehamn. Vi fyndade och åt bakad potatis med skagenröra, försöktI-belive-in-everything_largee köra i fel körriktning ;) och blev tutade på när vi 3 minuter senare åkte mot enkelriktat! Haha det var roligt =) Väl hemkommen cyklade jag bort till pappa och spenderade ett par timmar hos honom, det var också mysigt.


Detta blev kort för jag har inget mer att säga nu, inget jag pallar skriva om iaf för det skulle ni aldrig orka läsa. En dag när allt är över och kanske har fått ett lyckligt slut ska jag fan skriva en bok om eländet!


Jaja, imorgon fyller svärmor så då ska vi gratta henne på eftermiddagen, annars blir det väl som vanligt lugnt! =) Kramar


Av Anna Serrander - 8 augusti 2012 09:47

är vi vana vid i vårt liv. Efter sista passet på schemat igår så blev det nämligen dags att åka och hämta skrutten igen. Det är lite långt till hans nya vistelseort nuförtiden men det är det såklart värt. Nu vet vi (tar det med en nypa salt som vanligt dock) att han ska vara här i ungefär en vecka, tror inte ni kan förstå vad skönt det är...

Så i och med idag börjar en annan slags vardag, en som vi inte haft på hela våren eller sommaren hittills, en vardag som innebär att vi vet när var och hur L är här. Inget är hugget i sten men det är nog inte troligt att han behöver iväg inom den närmsta veckan i allafall! =)


Nu ska det varvas ner litegrann, F fixade antennsladden in till TV:n i sorummet igår, en obetydlig måstegrej som vi skjutit upp i ett år typ! Ikväll är det tvättid och i eftermiddag har jag en tid på vårdcentralen för nya p-piller. Så ni får ha några sköna, slappa dagar, det ska jag! =) Kramar


sweetest melodies

Av Anna Serrander - 6 augusti 2012 16:24

L stannade hos oss till ca 13.30 idag o därmed är en underbar helg till ända! Vi har haft det härligt och bara tagit hand om varandra...I torsdagskväll hann vi ju inte med så mycket mer än filmmys och god mat på kvällen. På fredagen cyklade vi med svärmor till Maxi och sedan till hennes lägenhet som L ännu inte sett. Vi stannade där ett tag och begav oss sen hem för lite vila. På kvällen var vädret med oss så då spelade vi lite amerikansk fotboll. Haha ja jag säger då det, far och son tyckte det var väldigt skoj att tackla mig ( löst dock) men mörbultade blev vi ändå. Roligast var när L och jag var på lag mot pappa F...vi sprang på i full karriär mot honom när han lägger av stridsvrål och springer i möte! Vi tvärvänder båda två och gallskriker och rusar iväg i motsatt riktning ilket får F att kikna av skratt och L och mig att känna oss liiiiiite fega ;) När vi kom in fortsatte temat med amerikansk fotboll och det blev därför filmen "The replacements"

På lördag bar det iväg på en heldag i Lunedet med god (men dyyyyr) mat, minigolf (som jag ÄGDE på, vann stort!!!;) och lite besök i djurhagen för att skratta åt den fula kalkonen och när åsnan Axel försökte äta upp F:s klocka från armen. Det var kul tyckte  L och jag, F också tills Axel försökte ta ett bett av armen istället för klockan!   


På söndagen åkte vi och hälsade på mamma och lillebror D, vi plockade smultror och hallon som L åt med socker och mjölk medan F och jag avnjöt varsin nybakad macka. Sedan hade vi en lugn eftermiddag och kväll som avslutades med filmen "The Hunger games" Mycket bra!!!

På natten ballade min mage dock ur (lite för mycket oro och stress antagligen) så det blev inget jobb idag =( Tur att det var en kort tur och att jag vet att det inte var nåt allvarligare än magkatarren så det är inga problem att jobba imorn. Fick även några turer nästa vecka så det väger ju upp lite.


Sådär ja, då är ni uppdaterade och nu ska jag lägga mig i soffan och läsa en stund. Hoppas att ni alla har haft en fin helg för det har jag! =) Kramar


Av Anna Serrander - 2 augusti 2012 18:06

Det började med en helt okej jobbdag, efter det tog vi ett spontanbeslut om att åka till mitt kära, fina Björktjärn. Där både badade vi (bildbevis finns) och fiskade (F fick en stor gädda...ja det finns bildbevis på det med;) En dag som vi faktiskt inte trodde skulle bli bättre än så. Tills vi kom hem...(jag sa ju att Björktjärn är en magisk plats) för där stod L utanför vår dörr och grät av lycka när F kom i trappen. Jag orkar inte ens tänka på vad som skulle hänt om i kommit bara 5 minuter senare. Vår lilla familj kommer vara komplett ända till på söndag och tro mig att vi kommer njuta av varenda sekund. Tänk att det ska vara så inihelvete svårt att förstå att man inte kan separera ett barn från en förälder utan att det får förödande konsekvenser. Så att kärleken övervinner allt är nåt DU borde tänka på. Att du inte förstått det efter alla dessa år är fantastiskt otroligt konstigt. Att det inte spelar nån roll hur mycket du försöker hålla isär två personer, de hittar alltid tillbaka till varandra i slutändan. Och detta kommer du få erfara tills du slutar krångla...det är ju bara du som förlorar på det!!!!!!!!!!!! KRAMAR

Ovido - Quiz & Flashcards