studentjavisst

Alla inlägg den 6 juni 2012

Av Anna Serrander - 6 juni 2012 10:37

Att komma tillbaka till vardagen kändes ju förstås sådär, men redan i måndags hände det en annan roligt grej: Jag "sprang" vårruset tillsammans med Ida, T och hennes mamma samt några till. Det var trevligt som tusan och så var jag en erfarenhet på det området rikare. Vi gick i rask takt och kom i mål på ca 55 minuter. Sedan (eftersom vi startade som ett lag) fick vi en picnick-korg som vi smaskade på efter loppet. Skoj var det! =)


Igår var jag duktig och gjorde klart sista uppgiften och skickade den till en kurskamrat för opponering. Jag fick i samma veva hennes att opponera på. Det kändes lika bra att göra det på en gång  och det var en jättebra rapport så det fanns inte så mycket att anmärka på. =) Sent igår hade hon skickat min respons och det har jag suttit och pulat med nu på förmiddagen! Så nu är skiten inskickad till lärarna för bedöming och jag hoppas de är snabba...Tänk vad härligt det skulle vara att få den betygsatt redan innan deadline (fredag kl 16) gått ut...men detta återstår att se om de  blir så. (Dessutom ska jag inte ropa hej än, det kan mycket väl bli kompletteringar, det vet man aldrig!) Så nu är jag klar med vårterminen. Finns inget mer jag kan göra rent pluggmässigt förrens denna uppgift är bedömd! Skum känsla  


Idag ska jag hälsa på mamma och prova klänningar till Ankis bröllop (wieeee) och senare står storstädning och byte av gardiner i vardagsrummet och köket på schemat.  Ja ni ser...jag ska nog få tiden att gå utan plugg med!! ;) KRAM


@chintiayin (chintia yin) 's Instagram photos | Webstagram - the best Instagram viewer

Av Anna Serrander - 6 juni 2012 10:29

ska ni få lite koll på vad jag pysslat med under de senaste dagarna...helgen först!


I fredagskväll åkte jag och ett par till från Kga till Stockholm för att delta i min goa kusins möhippa! Hon bor i Amsterdam men blev kidnappad av en vän där och satt på ett flyg till Sthlm sent på fredag kväll. Sedan följde en galet rolig lördag som om man skulle sammanfatta den med ett ord skulle vara SKRATTFEST! Jag kan inte komma på när jag hade så sjukt kul sist. Jag har fortfarande ont i käkarna efter alla leénden och minnena från denna helg kommer ligga mig varmt om hjärtat för all framtid.

Jag träffade så mycket underbara människor och ska bli härligt att träffa dem alla igen på bröllopet som äger rum i sommar! Som ni förstår är det helt omöjligt för mig att lämna en detaljerad redogörelse  för allt knäppt och galet som hände, därför tänkte jag beskriva möhippan i låtar. Alla låtar representerar ett moment i möhippan och ni får fritt tolka detta hur ni vill! Kan bara meddela att jag aldrig kommer att kunna förknippa dem med något annat än den gångna helgen! Håll till godo:


Ja detta var ett axplock av låtarna...vissa skedde det lite mer runt än andra (Eller hur ANKI??? ;) hur som helst så var det underbart och jag tackar alla som på ett eller annat sätt var inblandade. =)


Ovido - Quiz & Flashcards