studentjavisst

Alla inlägg den 16 juni 2013

Av Anna Serrander - 16 juni 2013 11:38

Det känns alldeles utomordentligt konstigt att för det första: sova till 10.58 utan att ha vaknat en enda gång under natten! Och för det andra: inte behöva stressa igång med någonting!  Dagen är helt blank utan planer, sånär som på en dusch ;) Därför sitter jag nu med en jättestor kopp kaffe framför datorn och nån halvdålig sitcom på TV och bara njuter!!!


Just det, bara för att sätta lite mer press på mig själv och därmed försöka undvika fusk så kan jag ju berätta att jag idag inleder operation nutrilett. De senaste två veckorna har inneburit en orgie i äta och dricka gott då det varit olika avslutningar med jobbet/privata tillställningar som studentfirande m.m Och nånstans i allt detta firande så insåg jag att om jag inte ska sluta som en stor rund blobb med egen gravitation så lär jag göra något åt det! Alltså kör jag en kur med nutrilett/naturdiet för att komma igång och se ett snabbt resultat (även om det mest är vätska man förlorar i början!) och sedan får jag helt enkelt ge fan i att äta fel och så motionera mer förstås!
 Och allt är för min egen skull...för att JAG ska må bättre och trivas mer med mig själv, så jag är taggad och nu gäller det bara att fixa de första dagarna för de är värst!


Kram på er så länge =)

Ovido - Quiz & Flashcards