studentjavisst

Alla inlägg den 11 juni 2013

Av Anna Serrander - 11 juni 2013 21:20

är det snart sommarlov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  


Orkar inte uppdatera allt som hänt under denna långa frånvaro, men ni kan ju trösta er med att ni inte direkt missat något, Jag har bara jobbat och pluggat och det har varit ömsom jätteroligt och givande och ömsom a real pain in the ass!


Kommer nog ett låst inlägg om ett tag angående L-situationen (ett positivt inlägg dock blandat med vemod) så behöver ni inte fundera på om det hänt nåt galet igen (för det hade ju inte varit nån skräll precis! ;)


Nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen, idag var det skolavslutning och jag blev särskild uppmärksammad och avtackad inför hela personalstyrkan av min närmsta chef (vicerektorn som har hand om modersmålenheten) för "din fantastiska prestation i förberedelseklassen under en lång och tung termin med en stor invandring i stan vilket har märkts på att elevantalet ständigt ökat i din klass. Du har gjort en jättefin insats och vi hoppas alla att vi kommer att se mer av dig här på skolan. Så se till att bli klar med den där utbildningen nu så du kan stanna här!"            (ja ni fattar att det inte var EXAKT ordagrant citerat men ungefär det och lite till fint fick jag höra!   )


Alltså....jag blev så glad och rörd och tacksam för att jag fick den här chansen att visa vad jag kan och vad jag vill uppnå med min utbildning så om det nu bara kan ordna sig med en halvtid eller nåt till hösten så ska nog detta sista år på KAU gå det med!


 Som sagt sängen var det ja! Kram på er och jag ska försöka att bättra mig lite nu när det blir lite "ledigt" under sommaren. Man kan nästan säga att det kommer kännas ledigt då jag bara ska gå på schema som undersköterska och inte ha både ha huvudansvaret för en invandrarklass och plugga samtidigt!


Soliga kramar till er alla <3


Ovido - Quiz & Flashcards